Obedové menu

 

Pondelok

0,33 l Polievka – Cesnaková krémová s údeným syrom (1,7)

0,33 l Polievka - Slepačí vývar (1,3,7,9)

Hotové jedlá

1. 120/200g Radničná minútka so štuchanými zemiakmi (3,10)

2. 120/200g Bravčový cíferský rezeň s ryžou (1,7)

3. 300g Plnené zemiakové knedlíky údeným mäsom na dusenej kapuste (1,3)

4. 350g Listový šalát s grilovanými kuracími krídelkami, cesnakový dresing (3)

 

 

Utorok

0,33 l Polievka – Gulášová (1)

0,33 l Polievka - Slepačí vývar (1,3,7,9)

Hotové jedlá

1. 120/200g Radničná minútka so štuchanými zemiakmi (3,10)

2. 120/200g Kurací perkelt s haluškami (1,3,7)

3. 150/200g Vyprážaný karfiol s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou (1,3,7)

4. 300g Špagety bolognese (1,3,7)

 

 

Streda

0,33 l Polievka – Kulajda s vajíčkom (1,3,7)

0,33 l Polievka - Slepačí vývar (1,3,7,9)

Hotové jedlá

1. 120/200g Kurací Cordon Bleu s domácimi hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,7)

2. 120/200g Moravský vrabec s parenou knedľou (1,3,7)

 3. 120/200g Holandský rezeň so zemiakovou kašou, kyslá uhorka (1,3,7)

4. 300g Zapekané cestoviny so šunkou, zeleninou a syrom (1,3,7)

 

 

Štvrtok

0,33 l Polievka – Hrachová s párkom (1)

0,33 l Polievka - Slepačí vývar (1,3,7,9)

Hotové jedlá

 1. 120/200g Plzenský guláš s karlovarskou knedľou (1,3,7)

2. 120/200g Balatónska špecialita v zemiakovej placke (1,3,7)

3. 200/200g Pečené kuracie stehno s ryžou a kompótom

4. 300g Parené buchty s kakaom a maslom (1,3,7)

   

 

Piatok

0,33 l Polievka Slepačí vývar (1,3,7,9)

Hotové jedlá

 1. 120/200g Grilovaný losos na hráškovo-mätovom pyré so šalátikom (4,7)

2. 300g Bravčová živánska

3. 120/200g Kurací rezeň s varenými zemiakmi a šalátom z červenej repy (1,3,7)

4. 250g Caesar šalát s grilovanou bravčovou panenkou (1,3,4,7)

 

Menu 1 - 7,50€                         Menu 2,3,4 – 5,50€                  

K menu: Espresso, Lungo - 1,00€, 0,3L Birell – 0,50 €, 0,3L Kofola – O,80 €